Over ons

Over Gevelreiniging Beentjes

Wij reinigen gebouwen, van binnen en van buiten en van beneden tot boven. Dagelijks of periodiek, maar ook eenmalig! En altijd met een vast team, waardoor duurzame relaties ontstaan. Met mensen die hun vak verstaan en openstaan voor uw specifieke eisen en wensen. Wij steken de handen uit de mouwen. Ook de directie gaat op pad! En dat voelt solidair! Wij reinigen uw tapijt: vooral verzorgingstehuizen doen hiervoor regelmatig een beroep op ons. Dat doen we volgens de diep-extractiemethode en we beschikken over de juiste apparatuur om grote oppervlakken in korte tijd te reinigen, zodat u weer snel op de werkplek terecht kunt.

In veel woningen, kinderdagverblijven en gemeentelijke instanties kiest men voor linoleum, want dat is duurzaam, hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud. Een regelmatig op te brengen vloerwaslaag beschermt dit materiaal en zorgt voor het behoud van de glans.

Wij kunnen d.m.v. de hi-speed-methode deze vloeren periodiek behandelen zonder dat het pand gesloten hoeft te worden: uw werk kan gewoon doorgaan!